Urasafarin valinnat on tehty

pexels-photo-25182Saimme Urasafarille 60 hakemusta, mutta paikkoja opiskelijoille oli jaossa vain 27. Toivottavasti voimme järjestää ensi syksynä Urasafarin uudestaan, jolloin olemme yhteydessä niihin hakijoihin, jotka eivät tänä vuonna tulleet valituiksi mukaan.

Olemme lähettäneet sähköpostia kaikille hakijoille, olethan yhteyssä jos et ole saanut sähköpostia vaikka olet hakenut mukaan.

Alumneille ja valituille opiskelijoille yhteinen aloitustilaisuus järjestetään 30.3.2017 klo 17-19 Mannerheim-salissa (Mannerheimintie 5A, 5. kerros). Aloitustilaisuudessa Helsingin yliopiston alumniyhdistys, Helsingin yliopiston Urapalvelut, Specia ry ja Humanisticum ry kertovat Urasafarista, mentoroinnista, oman osaamisen tunnistamisesta ja opiskelijoiden työelämäsektorin kuulumisia.

Valituille opiskelijoille sekä alumneille lähetetään toistensa yhteystiedot, jotta voivat keskenään sopia Urasafarin tarkan ajankohdan huhtikuulle 2017. Opiskelijoita on pyydetty esittäytymään alumnille ja kertomaan omia toiveitaan liittyen Urasafarin toteutukseen, sekä sisältöön.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s